Arbejder...
Om
Arkivet
Brug
Arkivet

KOMDA
Udvandrer
arkivet
Søg i Samlingen
Fritekst
Periode
-
Materialetyper: alle, ingen
Arkivfonds
Digitale Arkivalier
Billeder
Kort & Tegninger
Film
Lyd
Skrifter
Udklip
Kun digitaliseret materiale
Søg i Særlige Samlinger
Byrådsmøderne 1997-2020
Vi har digitaliseret og ordnet byrådsmøderne fra perioden 1997-2020, således at det er muligt at søge på det enkelte dagsordenspunkter. Find dem her.
Aalborg Historie bind 7
Aalborg Stadsarkiv har udgivet bind 7 i Aalborg Historie På vej mod den ny Aalborg Kommune. Hals, Nibe, Sejlflod, Aalborg 1970-2006.
Bogen kan købes på arkivet og hos boghandlere og koster 349 kr.

#mitaalborg på Instagram
Brug hashtag #mitaalborg på Instagram, så viser du os dit Aalborg. Du kan også følge arkivet på Instagram på Aalborg_stadsarkiv og se vores og andres billeder af byen.
Aalborg Stadsarkiv Medarbejdere Prisliste English
Aalborg Stadsarkiv indsamler, sikrer og formidler dokumentation om kommunens og den enkelte borgers identitet, liv og virke. Denne dokumentation – vores fælles hukommelse - giver forudsætninger for at forstå det liv vi lever her og nu, og mulighed for at påvirke fremtiden.

Aalborg Stadsarkiv skal udnytte de muligheder, der forefindes digitalt med mere bevaring, mere præcis registrering, komplet tilgængelighed og en helt ny formidling i mange digitale rum kombineret med den analoge tilstedeværelse.

Aalborg Stadsarkiv arbejder konstruktivt og kvalitativt sammen med offentlige og private enheder med fokus på institutionel, virksomhedsmæssig og personlig identitet og kontekst.
Aalborg Stadsarkiv er den naturlige indgang for forvaltning, erhvervsliv og borger til kompleks og brugbar information om samfundet og til perspektiverende oplevelser.

Aalborg Stadsarkiv åbner nye veje og sætter standarder i forhold til den arkivalske kulturarvs indsamling, bevaring og formidling og kommunikation.

Der er en konstruktiv og afklaret relation mellem det lokale, regionale, nationale og internationale engagement. Stadsarkives læsesal, Historie Aalborg, er et samarbejde med AalborgBibliotekernes Lokalsamling.
Aalborg Stadsarkiv
Arkivstræde 1
Postboks 1353
9100 Aalborg
Tlf.: 9931-4220 (Man-Fre: 10-12)
EAN: 5798003745688
Send mail uden persondata
Send mail med persondata (eBoks)
Tilgængelighedserklæring
HistorieAalborg (læsesal)
Mail: HistorieAalborg@Aalborg.dk
Tlf.: 9931-4234
Åbningstider
Mandag - onsdag: 10.00 - 16.00
Torsdag: 10.00 - 17.00
Fredag: 10.00 - 15.00

KOMDA
er en del af Aalborg Stadsarkiv. Se mere om KOMDA her

Udvandrerarkivet
er placeret på Aalborg Stadsarkiv, se mere her